speedo again !!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 25-05-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2008
Location: clydebank
Posts: 26

Member car:

gtv v6 turbo

speedo again !!!

hi all, ive still got a problem with my speedo, well it just doesnt work ive replaced the cluster and still nothing, had the speedo head out of the sender but there is nothing to attatch a drill onto that would test the speedo,im at my wits end totally fed up with trying to put the problem right i would appreciate any help thanks,..
mick007 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2006
Posts: 58

Member car:


Re: speedo again !!!

Turned out to be the sender unit on mine, replacement unit 30 from Alfa. here is a pic of where it is located, on top of the dif, you can see the nearside wheel and the gearbox dipstick as well.
Quicksnac is offline  
Status: -
AO Member
vino's Avatar
Join Date: Jan 2008
Posts: 19
Images: 7

Member car:


Re: speedo again !!!

hi mine was also the sender unit, started out intermittent then went totally , simple to change..
vino is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome