Creak/groan on pulling away - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-02-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Neilly's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: Herts
Posts: 203

Member car:


Creak/groan on pulling away

I have a slight creak/groan from the engine bay when pulling away. Its not loud, just irritating and it only happens first thing in the morning, when its cold, and my drive is quite inclined. Thereafter its fine. Normally I'd put this down to a tired engine mount somewhere but I've just had a look, while doing an oil change, and there doesn't appear to be anything wrong. The top mount and rear lower mount both look fine and there doesn't seem to be any great movement. Before I mess around any more, has anyone else had engine mount problems or replaced them? Or am I barking up the wrong tree?

Thanks in advance.

Neilly Wheely
GTV and Racing Driver
Neilly is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa GTV & 916 Spider

creak or groan , pulling

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome