Flat battery & car alarm - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 19-12-06 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2006
Posts: 4

Member car:

Alfa Romeo 75

Flat battery & car alarm

Hi. Got a bit of a problem with my car alarm. I got a flat battery a few days ago, and had it jump-started yesterday morning then drove for 45 minutes hoping to recharge the battery. Problem was that the car alarm started going off as soon as the engine started, and didn't stop until I stopped driving (very embarrassing in peak hour traffic!), so I think it was draining the battery while I was trying to charge it. Needless to say, the battery was flat again last night. I'm thinking I might get the alarm disconnected, as I don't use it anyway. Has anyone else had this problem and know how to get around it? Other option might be to replace the battery altogether, but it's not that old and should recharge okay.
Cheers, A.
ACV is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 75, RZ, SZ

alarm , battery , car , flat

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome