what is this cable for? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 10-12-11 Thread Starter
Status: Giggity Giggity...... Giggitygoo
AO Silver Member
Alfa155 TS's Avatar
Join Date: May 2009
Location: Ireland
County: Dublin
Posts: 3,230
Images: 7

Member car:

75 2.0 8v

what is this cable for?

just recently bought a 75, can anybody tell me what this cable is for and what its called, the pipe its going into has split 4 ways, it comes from the MAF

Attachment 131058

Also i cant get it started, turn the key and the crank turns no problem but it wont startup. I have isolated both distributors and tried to start it off 4 plugs as i heard they can be troublesome, also cleaned the rotor arm connections, no change. Is number 1 plug at the bulkhead end or at the radiator end?

Last edited by Alfa155 TS; 16-06-12 at 18:48.
Alfa155 TS is offline  
Sponsored Links
Status: GTAabuser
AO Member
Join Date: Jul 2011
Location: Australia
County: South Australia
Posts: 158

Member car:

147 GTA Q2

They are vacuum hose it is split and come apart, trace it back and put a new pipe in, should be 2 of them, looks like the other has been broken off also.

Here is a usefull page from a Australian guy. Used to use it a lot for when I had my TS:

Craig's Place, Alfa 75 Manuals and Information
Attached Images
File Type: jpg IMGP1749.jpg (91.7 KB, 12 views)

Last edited by hughqv; 10-12-11 at 22:36.
hughqv is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 75, RZ, SZ


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome