75 T/S misfire ? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
  (Post Link) post #1 of 2 Old 16-08-09 Thread Starter
Newbie
 
gosling-one's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 7
Images: 2
Looky Looky 75 T/S misfire ?

Hi folks, got a bit of a problem with my 1991 75 T/S. When holding a steady throttle at about 2800 rpm, the car is feels like its losing power. When accelerating through the revs it feels fine, it only does it on a steady throttle, no matter which gear. I'm wondering if its to do with the variable inlet timing, any ideas ?
gosling-one is offline  
  3 Latest Threads by gosling-one
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
75 T/S misfire ? Alfa 75, RZ, SZ SEARs 1 474 16-08-09 15:48
T/s Brake Upgrades. Alfa 75, RZ, SZ Mound Dawg 5 838 07-04-09 20:46
75 t.s. won't start Alfa 75, RZ, SZ SEARs 6 916 28-03-09 17:47
Sponsored Links
Advertisement
 
  (Post Link) post #2 of 2 Old 17-08-09
Unregistered
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ireland
Posts: 4,646
check the fuel supply 1st or spark plugs or air filter
SEARs is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 75, RZ, SZ

Tags
misfire , t or s

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome