alfa 33 fueling problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 29-03-05 Thread Starter
Status: -
AO Member
stedee's Avatar
Join Date: Mar 2005
Location: West Yorks
Posts: 433
Images: 5

Member car:

alfa 33 p4

alfa 33 fueling problems

please help me with my is a 1.7 ie injected,when it is started from cold it runs fine maybe a bit lumpy but only a bit however if i leave the car turned off for 1/2 hour or an hour it revs freely when not in gear but if i pull off it stutters really badly nearly stalling this lasts for about 30 seconds and then it is ok.
i was guessing it was the fuel filter does anyone know where it is,i know where the fuel pump is ,it only makes a noise when my tank is nearly empty - it is my petrol low warning! i dont think it is the injectors sticking because it stutters so badly and only when started from being slightly warm not cold.
cheers steve
stedee is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 33, Sud & Sprint

alfa , fueling , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome