Wipers on Sud - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-02-05 Thread Starter
Status: Let the bass see the tackle
AO Member
squeeler's Avatar
Join Date: Mar 2004
Location: NW Eng UK
Posts: 188
Wipers on Sud

Gave my Sud a full winter check late December as I knew she wouldnt be used until now. Did all the usual and de-iced when she froze over. So on Sunday I got her back on track checked the electrics, brakes and fluids. Thought I would just check the wipers and when i started them the near side wiper just fell off.. Tried to push back on but it just springs off again. The bush from the motor and inside the wiper do seem a little worn but they still seat together ok. So what am I missing? the small clip inside is still there and the spring is still springy. I push it on and all seems well but when i lay the wiper on the screen "bing" off she pops.........

"Wings were the band the Beatles could have been" Alan Partridge -- Lexus Owner
squeeler is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 33, Sud & Sprint

sud , wipers

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome