My first sud - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 17-07-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2008
Location: Albury, Australia
Posts: 28

Member car:


My first sud

Recently got an 83 sud ti QV.
1983 sud 2.jpg
Pretty nice condition with only a little surface rust around the windscreen and a little bubble on a door sil.

Drives well and made the 1000km trip home with only two issue, kept blowing the fuse for the revs, oil pressure and wipers, and high beam won't lock on (low beam is pretty useless). Think i'll have to get an auto elec to sort out the problem with the fuse.

Seems to be leaking a little oil as i can smell it burning on the exhaust when it leaks. Will have a look and hopefully its just the oil filter and not something major.

simdogs is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Greek's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: Greece
County: -
Posts: 2,986
Images: 13
Re: My first sud

Grongrats mate.. You finally decided and got that red sud i see. Nice choice. The fun part now begins...
Greek is offline  
Mark Alfa
Status: - Update
Posts: n/a
Re: My first sud

Very nice Simon, good luck with it
(Post Link) post #4 of 5 Old 18-07-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2008
Location: Albury, Australia
Posts: 28

Member car:


Re: My first sud

Yeah i bit the bullet and decided to do it.

Not really sure i've got the time at the moment to fix the little things up that need doing though, so might have to put them off until the new year.

But I just couldn't pass it up because they don't come along very often.
simdogs is offline  
Status: missing Inverurie
AO Gold Member
Pascs's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: Qatar
County: Aberdeenshire
Posts: 8,063
Images: 16

Member car:

Zender 156 V6

Re: My first sud

Looks very nice

No matter what else you put off do not put off preventing rust, once it starts it never stops
Pascs is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 33, Sud & Sprint


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome