164 12V QV, blowing fuse 20 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-01-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
dex's Avatar
Join Date: May 2004
Posts: 90
164 12V QV, blowing fuse 20


I was driving home on Monday, went over a barrage of speeds bumps (not at excessive speed) when my car cut out.

fuse 20 (main fuse box, bottom row, 2nd from left) had blown, cutting the engine, presumably due to cutting power to the fuel pump. replaced the fuse and got 40 metres before it went again. replaced he fuse then went over anoter speed bump and the car cut out. Replaced it then about 10metres, then 5 metres , and not when I start the car it blows when I rev it or more a metre or so.

I have reseated all the relays I could find. The ECU has not been flooded. Not sure where else to look.



dex is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 164 & 166

12v , 164 , blowing , fuse

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome