Central Locking! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 20-12-08 Thread Starter
Status: here
AO Member
SteK's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 404
Central Locking!

Weird one, just got car back from MOT, now I have this;

1. If unlocked, plipper arms car, flashes on fob, flashes indicators, central locking does nothing.

2. If locked manually, plipper does as above locks don't move. Press again, lights flash, alarm disarms, locks unlock and immediately lock again.

3. Lock in key doesn't activate central locking

4. Button on dash doesn't activate central locking.

5. Fuse is fine

6. Door LED's on dash report all doors closed - ie system doesn't seem to think one is open like before when I had a similar issue.

Only thing is car has been unused mostly pending MOT and I'm wondering if battery needs a bit of oomph?
SteK is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 164 & 166

central , locking

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome