166 rear lights - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 09-11-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2007
Location: Norway
County: Sør-Trøndelag
Posts: 16

Member car:

Alfa Romeo

166 rear lights

The right indicator does not work any more, the bulb is fine but I suspect low voltage to the bulb. Does anyone know which control box is for the rear lights?

Sorry for the bad English,

Alfa-Bjornar is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2003
Location: Surrey
Posts: 299

Member car:

166 V6 3.0

Re: 166 rear lights

Hi Bjørnar,
It may be wires failed to the boot lid, see the thread below and earlier threads about repairs.

mikealdren is offline  
Status: -
AO Silver Member
HowardA's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 1,549
Images: 5

Member car:

2010 S350Bluetec

Re: 166 rear lights

LED indicator, so new light needed probably (check all other things first though)
HowardA is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 164 & 166

166 , lights , rear

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome