alfa 166 help needed ! ! ! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 22-07-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2007
Posts: 1

Member car:


alfa 166 help needed ! ! !

Hi fellows.I realy need you help or advice.I just keep reciving foults like P0220 and P0221.It is some accelerator position senser or somethig like this.What can you recomend me to do whith this thing.How can i repair it.It is just like this, when i put the accelerator downt to the flor the car goes but it is felt like 1.2 but not 3.0 help me pleazzzz
Chich is offline  
Sponsored Links
Status: Back in Black
AO Silver Member
Dougie166's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: United Kingdom
County: Clackmannanshire
Posts: 4,103
Images: 9

Member car:

Alfaless :( BMW!

Re: alfa 166 help needed ! ! !

Dougie166 is offline  
Status: AROC 916 Registrar
AO Gold Member
Mitch916's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 8,803
Images: 8
Re: alfa 166 help needed ! ! !

Accelerator potentiometer?
Mitch916 is offline  
Status: Alfa-less :(
AO Gold Member
niallmoran's Avatar
Join Date: Oct 2003
Location: Dundee
Posts: 6,287

Member car:

'02 156 1.8 TS

Re: alfa 166 help needed ! ! !

the codes are for the throttle pot so that's the best place to start....
niallmoran is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 164 & 166

166 , alfa , needed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome