159 wiper not 'parking' correctly - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 24-05-16 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2011
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 49
Hmmm 159 wiper not 'parking' correctly

This may or may not be a coincidence, but today someone left a note under my wiper, after retrieving the note I noticed that the driver's side wiper (which the note was left under) now 'parks' higher up than normal - has anyone else had this? Is there an easy fix - what have they done to my car ?!?

As always, any help would be much appreciated.
caffeine kid is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,993
Does it go below its park position when moving?
If not, the arm is bent or it has shifted on the spline.
David C is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

159 , correctly , parking , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome