Spider Hood Issues - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 05-05-16 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2008
Posts: 10

Member car:

156 selespeed

Spider Hood Issues

I Decided to attempt it myself and found it not too challenging!

Just awaiting new cables now

Last edited by pl156; 09-05-16 at 12:37.
pl156 is offline  
Sponsored Links
Status: Hmmm....
Regional Representative
For South Central - AOSC
Greener123's Avatar
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 39,396

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Hi :hi:

Welcome to AO
Greener123 is offline  
Status: Alfabook 4400+
Club Member
Membro Premio
SCGT's Avatar
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: West Dunbartonshire
Posts: 7,266
Images: 44
Welcome to Alfaowner 👍

Join Alfabook Today
SCGT is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

hood , issues , spider

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome