Windshield washer fluid level sensor! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-07-15 Thread Starter
Status: -
AO Member
LukaCrc's Avatar
Join Date: Dec 2014
County: -
Posts: 82
Windshield washer fluid level sensor!

Hello everyone...
So I managed to retrofit the Cruise Control everything works fine, light goes up on the dashboard message also comes on the display etc...

So now am stuck at the sensor I want to retrofit!!!...

I found near the water container spare connector for the sensor.
As far as I know the sensor is simple, just one signal, so logically when there is no signal message on the dashboard should come up, but when there IS signal(when water is in the sensor) everything is fine..
Now at the cable I found there is no signal of course. I tried to short circuit it, but nothing on the dashboard...
Tried also in MES enable the headlight washer option, but no luck...
I also checked the wiring, the wires comes all the way to the dashboard..
What seems to be a problem, does anyone know?? Thank you!
LukaCrc is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

fluid , level , sensor , washer , windshield

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome