Brera rear washer stopped working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 01-12-14 Thread Starter
Status: Been here a while now
AO Member
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 150
Brera rear washer stopped working

been like this for months now but I have finally decided to take a look why however it looks like a maze

front wipers work fine however finding the first joint from the rear tailgate there is no water being pushed through there so not a blocked jet head

so maybe a trapped tube somewhere but where does it run I'm guessing the pump is near
the bottom of the filler bottle

A little help and i'm sure I will sort the issue any idea's welcome
Morkey is offline  
Sponsored Links
Status: All Hell's A-Coming
AO Platinum Member
Tata4Now's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: France
County: Riviera
Posts: 27,008
Tube gets disconnected in the LHS wing iirc,

Is there water coming out near there?
Tata4Now is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

brera , rear , stopped , washer , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome