common problems continued - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 25-11-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2012
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 18
common problems continued

Hi alfa lovers,
In prep for M.O.T. I have replaced rear springs as 1 coil had snapped, couldn't tell this when driving, replaced 1 rear & 1 front wheel bearing, my injectors were removed for testing & 2 were replaced by injector specialist over Tipton, west mids. aux drive belt tensioner & roller all replaced but still squeal persists, its either A/C compressor or alternator, A/C condenser had crumbled so replaced & re-gassed, if its compressor I'll have to re gas it again. I have just discovered my Bosch M.A.P. sensor part No is matched to a 156 2.4 diesel, from Bosch information hotline, I hopefully have the correct one on re order. the first replacement had been squashed as if it was trodden by footprint, U.P.S. zero points, 2 new front upper wishbones, + 2new anti roll bar drop links, & a new oil cooler, even though the old 1 was less than a year old & 2 new front tyres completed the re-build
black wagon 159 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

common , continued , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome