complete power loss... engine won't start.. help am 400 miles away from home - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 06-09-14 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2010
Location: Malta
County: Attard
Posts: 9
Warning complete power loss... engine won't start.. help am 400 miles away from home

Driving down the Autostrada in Italy and suddenly lost all power and engine died.. Engine turns over but doesn't start. Help and 400 miles away from home. Any ideas
Tonili is offline  
Sponsored Links
Status: 159 Cruiser and Guilietta pocket rocket
AO Silver Member
giblets46's Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 4,204
Try the power loss for diesels guide in the stickies

[color=gray]Sent from Free App[/color]
giblets46 is offline  
Status: -
AO Silver Member
BuonGiorno's Avatar
Join Date: Aug 2013
Location: Russian Federation
County: St. Petersburg
Posts: 2,471
A lot of reasons might be.
I had same one week ago.
My problem was faulty switch at clutch lever.
BuonGiorno is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

400 , complete , engine , home , loss , miles , power , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome