Soft top opening fault - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-06-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 46
Soft top opening fault

Hi all, quick question please. When open roof on my spider, folds all the way down / away, but just before the windows go back up sometimes, but just before finishes says temp fault refer to handbook. Then have to put roof all the back up and do again then usually works properly. Any ideas at all please, as roofs up and down all the time to get it to work fully.

Can drive no issue but because doesn't finish completely with seem warning is on and it bleeps when I pull off at light and junctions etc, annoying !
nigelthegreek is offline  
Sponsored Links
Status: everyone else givehugs ,the welsh givecwtches
AO Silver Member
alfa 4 ever's Avatar
Join Date: Feb 2013
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 5,688
Images: 2
this happens occasionally on my spider i i go through the whole process of opening then closing ,this normally sorts it out
alfa 4 ever is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

fault , opening , soft , top

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome