i dont appear to have a clutch sensor switch?? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-03-14 Thread Starter
Status: feeling alfa pain in the wallet!
AO Member
sparty0_0's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 257
i dont appear to have a clutch sensor switch??

Hi all,

i had the Brera clutch switch problem which flashes up "have engine checked" etc. , or so i thought . so i bought a switch and followed your instructions ( thanks by the way only to find that when i removed the knee airbag that my car doesn t have a clutch switch ! ha ha
im assuming it should be where the yellow clip is in the photos. Am i being thick? i can see the brake switch above the brake pedal which i took out and gave a bit of a clean. mine is and 09 plate , and the prodrive version so does this mean that its differant to the standard brera clutch assembly?. it seems to have a different switch .as you can see from my photos
any ideas people?
Attached Images
File Type: jpg photo1.jpg (92.7 KB, 9 views)
File Type: jpg photo2.jpg (84.6 KB, 6 views)

Last edited by sparty0_0; 16-03-14 at 11:03.
sparty0_0 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

clutch , sensor , switch

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome