Front side lights Fused???? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 02-11-13 Thread Starter
Status: Why is the rum gone?
AO Member
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: Greater Manchester
Posts: 627

Member car:

159 2.0JTDm SW

Front side lights Fused????

Hi Guys,

Had a few bulbs go recently (or thought I had!)
both front side lights went over he course of a couple of weeks,
Now a front dipped beam has gone.

I got new bulbs (all h7's)
and started to change them, but at least 1 of the side light bulbs is ok (I havent bothered getting the other one out) I took the bulb out and put it in the dipped beam unit and it works fine.
So I figured perhaps a fuse has gone, Checked all the fuses and they are all ok.
I've checked elearn and there doesn;t seem to be a fuse on the sidelights.

So I've got 2 lights on the front not working and I don;t know why?

Anyone got any ideas? experience of this?

FiremanAxe is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

front , fused , lights , side

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome