pre-heating glow plugs not available..... message - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 05-08-13 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: May 2013
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 50

Member car:


pre-heating glow plugs not available..... message

I have a 2007 1.9jtdm sportwagon and the message 'pre-heating glow plugs not available' message showa after starting along with the coil light. The coil lights up before starting and the car starts fine, it goes off again after a couple of minutes..... Any ideas. cheers Steve
lowline is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
emre2blue's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: Turkey
County: Istanbul
Posts: 296
here is a link
and I don't have any kind of error, checked all the glow pugs runs ok. but, in my car glow light runs only for a second.and then gone immediately. I think there is a problem with that. Because its hard to run, in summer morning even.
emre2blue is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

glow , message , plugs , preheating

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome