'Have engine checked' after flat battery - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-03-13 Thread Starter
Status: Black beauty
AO Member
Adamskialfa159's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: United Kingdom
County: Bridgend
Posts: 367
Images: 9
'Have engine checked' after flat battery

The battery on my 2011 159 TBi went flat after only not being started for 8 days, I borrowed a charger off my mate, charged the battery up for over 2 hours after which the car started but I now have the message 'have engine checked' coming up and the orange engine light is staying on.

The engine seems to be running ok, was a little rattly when it first started but that could be down to the very cold temps tonight. Any advice on why this message is coming up & the warning light staying on would be gratefully appreciated
Adamskialfa159 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

battery , checked , engine , flat

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome