2011 159 Ti lock problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 11-10-12 Thread Starter
Status: Smiling a lot!
AO Member
m4ffb's Avatar
Join Date: Mar 2011
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 44
Images: 10

Member car:

159 Ti

2011 159 Ti lock problem

Hi all, tonight I went to the car and the key fob would not work, wouldnt unlock the doors or disarm the alarm. I took the actual key out of the fob and unlocked the door but when opened the alarm went off. Locked the door again with the key and put it back in the fob this time it worked to lock/unlock the doors and turn alarm off. When the fob pushed into the dash "Car break in detected" appeared.
Any ideas what could have caused this, i had been out in the car earlier today with no problems.
Thanks for your help.
m4ffb is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

159 , 2011 , lock , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome