Is my lumbar support broken!? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-08-12 Thread Starter
Status: Is three Alfas too many!?
AO Silver Member
Unkle Munkle's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1,472
Is my lumbar support broken!?

I leant forward in the car with the lumbar support on maximum and it seemed to make a noise and go back in. The dial on the side of the seat seems not to do much now so wondering if I've pushed in the lumbar too hard by accident and fooked it!?

Thoughts / advice / tips on how to check or rectify appreciated!

Unkle Munkle is online now  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Oct 2011
Location: Mexico
County: Sonora
Posts: 6
Same happened to me, i have to say that at least in my case it broke off in a rather comfortable possition yet being a control freak and keeping the car as tidy as possible it bothers me alot to know it is broken.

ive been thinking on trying to fix it myself (not clearly knowing what to do) but i dont want to mess up with the beautiful recaro leather seats it is a 156 TI.. please help us.

Regards, alfisti
Javiervilches is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

broken , lumbar , support

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome