Brera rear hi vis brake light U/S - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 01-04-12 Thread Starter
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
Squadrone Rosso's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,893
Images: 45
Help Brera rear hi vis brake light U/S

Stopped working today

Easy enough to get at after a little disassembly but any ideas

Squadrone Rosso is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Gold Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,178
You getting 12 volts up to it?

I suspect not, so start working backwards.

There is a plug somewhere in the C pillar area that may have come undone.
cj romeo is offline  
Status: No more Spider
AO Member
R50 MEO's Avatar
Join Date: Feb 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 698
Mine stopped working a few months ago.
Had to take the spoiler off to get at it.
In theory, a simple job but in practice a huge blob of sealant made it a bit of a pig.
Turned out to be nothing more than a poor connection (bit of a feeble plug) into light unit.
Bit of fiddling and tweaking soon sorted it.
There is my post on here somewhere with instructions on how to remove everything, under 'brera third brake light'

Last edited by R50 MEO; 02-04-12 at 09:11.
R50 MEO is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

brake , brera , light , rear , u or s , vis

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome