159 owners, is this normal?!? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 25-09-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
ricardo75's Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 90
159 owners, is this normal?!?

Had my 159 ti for about 6 weeks now and I'm loving it, even though it's already been back to the dealers for a couple of minor things!

Anyway, I was having a check over it today to try and locate an annoying stone stuck in the rear drivers side tyre I could hear tapping away when I was shocked to notice a pipe/tube hanging down not connected to anything. The thing is, it's attached to the wheel arch lining with a clip which suggests it should be there. I therefore have 2 questions; is it normal and if so, what is it?!?

I've attached a photo taken on my phone.
Attached Images
File Type: jpg photo.jpg (52.6 KB, 23 views)
ricardo75 is offline  
Sponsored Links
Status: nearly there
AO Silver Member
Mr_Caine's Avatar
Join Date: Mar 2002
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 3,185
Images: 56
My guess would be it's for a drain channel, quite normal.
Mr_Caine is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

159 , normal , owners

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome