Brera Rear Light Cluster Broken - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 06-04-11 Thread Starter
Status: -
Club Member
Membro Premio
BigGinge's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 958
Brera Rear Light Cluster Broken

So to add to all my previous Brera woes, I've just discovered that one of my rear light clusters isn't fitted properly. On closer investigation I discovered that 3 of the 4 retaining studs have snapped off.

Has anyone had this before and fixed it - I'm wondering if some decent epoxy will be strong enough....

Failing that, anyone know what the damage is for a replacement?
BigGinge is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
I did notice that the plastic around the studs was
prone to fracture. Especially if over tightened?

It's an area where moisture seem to get in between
the shell and the clear plastic insert/external shroud.

Worth un-mounting and trying to repair.

I'd try a soldering iron and an old bit
rather than epoxy...
And sealant to stop the moisture issue.
(Force out any excess moisture before.)

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

brera , broken , cluster , light , rear

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome