39,000 miles and first fault - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #26 of 26 Old 13-02-11 Thread Starter
Status: Still loving it :-)
AO Member
Spyder's Avatar
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: East Riding of Yorkshire
Posts: 578
Images: 9
Latest update: Alfa engineer finally been to look at it, apparently they've got the bottom off the engine (don't ask me what they're looking for) been told it could be a fortnight before I get it back!! Surely it would have been cheaper to just fix the problem without all this carry one, it's obvious that it's covered under warranty, the garage provided and service the car and know it's been fault free until now. Good blooming job they gave me the Mito I couldn't have coped with a Punto for three weeks

What goes around usually gets dizzy and falls over.
Spyder is offline  
Sponsored Links

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

000 , fault , miles

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome