Problem with painted alloy wheels on 159 Limited Edition - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 07-10-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2010
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 5
Problem with painted alloy wheels on 159 Limited Edition

I have had my 09 plate LE for about 4 months now. I have recently noticed that the graphite/carbon effect on the alloys is starting to rub off, particularly in the joins at the spokes/rim.

Anyone else had any issues or is it just a poor paint job that needs Alfa to replace?

Thanks for your help.
simon208 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Dec 2006
Location: Kidderminster
Posts: 1,448
had / got a similar problem on my std Ti wheels. Bought my 09 from a dealer in June and one wheel was really bad, about 6 places where lacquer was coming off. He had wheel refurbed. feeling was it is a common problem.
Since noticed 2 other wheels have a couple of places where lacquer is coming off. Always in the valley between the spoke as it blends into the rim.

RSFruitbat is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

159 , alloy , edition , limited , painted , problem , wheels

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome