Its only taken me a week..... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 09-01-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Argyll and Bute
Posts: 19
Its only taken me a week.....

....but I finally managed to get the traction control to kick in, wasn't sure it was working but with the latest snowfall I had the indication on the dash glowing yellow Was beginning to think it was broken, guess I was just being a fanny.

RikDH is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
159john's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 972
Images: 3
Better to be a fanny with a straight car than a boy-racer with a bent one The Alfa set-up on the T/C does seem to be very relaxed, allowing plenty of wheel spin from a standing start before it wakes up.
159john is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome