Stereo always loads my flash drive - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: -
AO Member
159john's Avatar
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 972
Images: 3
Originally Posted by crit71 View Post
John, if you press the mute button in the centre of the left button that will pause your mp3 playback.....simply pressing it again starts playing again
Now, go and test it
Hope this helps your "Forever Alfa quest of Knowledge" (FAK for short. lol)
Cheers Chris! Other than the fact that it's quite difficult to press the centre of the four way button, I've now got it sussed out. In actual fact, it seems that just pressing the volume up/down buttons starts it playing again. I'm ready for Mastermind now, with my specialist subject
159john is offline  
Sponsored Links

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

drive , flash , loads , stereo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome