Where the hell did that go? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-10-09 Thread Starter
Status: 1st day off in ages
AO Member
darrengdwn's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 138

Member car:

159 1.9JTDM

Where the hell did that go?

i'm sure i'll get shouted at but the other day (whilst waiting for my 159 to be prepped) i was reading a few reviews on here and generally getting all excited! I read a thread that discussed the 159's presets on the stereo and some suggestions for setting up the EQ manually only I cant find the thread now. Any one know what i'm on about or am i going slightly mental
darrengdwn is offline  
Sponsored Links
Status: frenzied burrowing
AO Platinum Member
Fraser's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: United Kingdom
County: South Lanarkshire
Posts: 19,680
Images: 8
Try the ICE and B&M lounge.
Fraser is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome