159 Fuel Flap... Have I lost my buffers? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-09-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
County: Suffolk
Posts: 4
159 Fuel Flap... Have I lost my buffers?


The fuel flap on my 159 does not close flush with the bodywork, with the rear edge about 3mm too far in.

Looking at it, I can see a couple of tubular lugs that seem to be crying-out for rubber bump stops to even things up. Am I inventing things or have I lost mine?

Please forgive this simple question but I'm new to this Alfa business and there ain't that many of them round these parts to ask someone in tesco's car park
Attached Images
File Type: jpg fuel cap.jpg (32.6 KB, 4 views)
Gubbo is offline  
Sponsored Links
Status: Wondering why people buy so many Audis
AO Silver Member
Quadrofoglio's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 1,225
You are indeed missing two little rubber bits.

But mine doesn't line up properly either, even though I've got them!
Quadrofoglio is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

159 , buffers , flap , fuel , lost

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome