starting woes! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 20-05-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 74
starting woes!

Well what the hell, went out to start the car this morning and bang..........someone had obviously swapped the 1.9 diesel in my 159 SW for a massey ferguson tractor engine

Seriously, can anyone shed some light on the probable cause. I inserted the fob, allowed all the engine management checks etc to complete, then pressed the starter button. The engine turned over really roughly and was shaking on its mounts. Immediately I switched off then tried again. Started fine that time. This is a third occurance and it is most un-nerving.
felix159 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: starting woes!

You are not alone
Status: Absolutely loving the Norfolk Rocket
RomeoRaiderZ's Avatar
Join Date: Jan 2008
Location: United Kingdom
County: West Lothian
Posts: 3,425
Images: 4
RomeoRaiderZ is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

starting , woes

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome