Drivers side front indicator staying on!!!!!!!!!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 12-05-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
bvlgariski's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: N Wales
Posts: 137
Drivers side front indicator staying on!!!!!!!!!!!

Ok peeps here we go. Spider has been sat in garage for a couple of weeks and this morning noticed that the drivers side indicator bulb (in main headlamp cluster) is staying on constantly (not flashing, just lit constantly, without the keys being in the ignition).

So decided to inspect bulb (job and a bloody half!!!!!!, need hands the size of a 2 year old....... no make that 6 months). Swapped the passenger side bulb over and still doing the same thing.

Thought it may be a little electrical gremlin, so disconnected battery and reconnected. Nope still on!

All the other lights are working fine. So tried the fuses, all ok. So i have removed fuse 53 and this has solved the problem of the bulb being constantly on, but got the small problem of the others not working when I do this

Noticed when I was messing around with the fuse that it kicks the rev counter into life when taken in and out.

Any ideas?

Last edited by bvlgariski; 13-05-09 at 11:14. Reason: words missing
bvlgariski is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Aug 2007
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 2,463
Re: Drivers side front indicator staying on!!!!!!!!!!!

if you have the meta alarm this is the problem there are 2 fuses behind the dash (behind stereo area) remove one of this (cant remember which one) this will solve the problem untill you get it fixed.
italiaautoparts is offline  
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
Squadrone Rosso's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,893
Images: 45
Re: Drivers side front indicator staying on!!!!!!!!!!!

I can hear ARUK's response now

That's not a problem Sir, it's a characteristic of the car

It's working to manufacturers specifications
Squadrone Rosso is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

drivers , front , indicator , side , staying

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome