Alfa 159 2.2 loosing power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 07-09-16 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Sep 2016
Location: Kutaisi
County: Country Georgia
Posts: 3

Member car:

Alfa Romeo 159

Alfa 159 2.2 loosing power

Hello,

I own Alfa 159; 2.2; 2006. engine is loosing power below 1000, abowe 1000 wokrs normaly. Diagnostic has shown a problem with camshaft sensor. I had replaced it but the problem is same.

Could somebody advice about it.
Thank You
Nikoln is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: turning heads everywhere
AO Silver Member
 
lussoman's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Preston
County: Lancashire
Posts: 4,390
Deja vu...
lussoman is offline  
Status: #RussiansDidIt
Unregistered
 
Join Date: Aug 2013
Location: Russian Federation
County: St. Petersburg
Posts: 3,110
He is multiplying...
BuonGiorno is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

Tags
159 , alfa , loosing , power

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
Replace with
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome