Alfa Brera CANBUS Issues - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-09-16 Thread Starter
Status: -
Club Member
Membro Medio
 
Join Date: Jun 2016
Location: Bromley
County: Kent
Posts: 8
Garage
Alfa Brera CANBUS Issues

Hi All,

This is my first thread on this forum after I picked up my first Alfa last Saturday.

Since receiving the car and using MultiCueScan to attempt to install a newer B&M unit for the RadioNav upgrade, the diagnostics are reporting an issue with Serial Line W. This then is stopping a Proxy slignment taking place to fit the new unit.

Any advice on where to start to solve this issue would be much appreciated.

Alex
Attached Images
File Type: jpg file.jpg (113.0 KB, 13 views)

Last edited by Redders03; 05-09-16 at 20:58. Reason: Addition of Image
Redders03 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 3 Old 05-09-16 Thread Starter
Status: -
Club Member
Membro Medio
 
Join Date: Jun 2016
Location: Bromley
County: Kent
Posts: 8
Garage
Bump, due to addition of image
Redders03 is offline  
Status: 16Italiancylinders(V 6,N4,L2,V2,V2)+1Span ish
AO Silver Member
 
swq4's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: United Kingdom
County: East Riding of Yorkshire
Posts: 1,540
Images: 28
Garage
I would suggest the B&M is not wired in correctly.
swq4 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

Tags
alfa , brera , canbus , issues

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome