loose, unknown electrical contact behind wheel arch - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-08-16 Thread Starter
Status: -
Club Member
Membro Premio
 
Join Date: Apr 2016
Location: Bristol
County: Avon
Posts: 272
loose, unknown electrical contact behind wheel arch

Hi All,

I noticed yesterday there is an electrical connector which pokes through the wheel arch lining from the engine side just in front of the front wheels,but on the 'inside' of them. I have a 159 2.4 qtronic

photos attached.

I feel like it probably is meant to be connected to something.....anybody any ideas?

Everything works, traction control, ABS etc...

Pictures seem to have rotated, needs to be 90° clockwise....
Attached Images
File Type: jpg 20160813_185126.jpg (91.7 KB, 13 views)
File Type: jpg 20160813_185128.jpg (91.7 KB, 14 views)
Larry92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jul 2015
County: -
Posts: 69
On the nearside?

I've got one too - appears to come from the same bit of loom as the screen washer motor - so I figured it's either for a headlamp washer pump (if they fitted such a thing on 159s?) or an alternative plug for a different make of washer pump?
bricol is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

Tags
arch , contact , electrical , loose , unknown , wheel

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
Replace with
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome