1750tbi Coolant+Ac leaked at the same time? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-07-16 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2015
County: -
Posts: 33
Hmmm 1750tbi Coolant+Ac leaked at the same time?

I have had an interesting issue with my 1750tbi, so far it has been fine (except it uses quite a bit of oil and oil sometimes leaks into the spark plug hole, common issue), but yesterday after a very long drive, two things happened at once(while driving):
-Coolant hose popped off and coolant leaked everywhere (The pipe going from the top of the reservoir to the battery-side of the engine
-AC hose ruptured close to where it connects to the compressor.

After connecting the coolant hose back on, and filling up the water, I drove another 300 miles and all was fine.
The morning after, I get missfire on cyl1 for a few seconds on cold startup.

Any ideas? Where should I begin?
antipesto93 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 159, Brera & 946 Spider

1750tbi , coolant , leaked , time

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome