Ventilation - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
R Finnis
Status: - Update
Posts: n/a

Bet you thought you could survive a day without another silly question from me!

I am getting no air into the car without the fan on. The book says that I should have forced air into the cabin when the fan switch is close to 1. I get nothing, even at 70mph. Is this normal? Where should I start looking if this is a problem?



ps. I split the radio connector and now I have sounds! Wonderful Thanks to all who helped.
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
I don't get any air in unless the fan switch is set to 1.

Status: -
AO Member
agha33's Avatar
Join Date: Feb 2003
Location: Germany
Posts: 106
Hi, there is a filter in the ventilation system, that may be clogged. To check it, open the cover beneath the left wiper (viewn standing in front of the car), depending on which model you have you'll either find a filter box or a frame with the filter. The filter should be bright yellow, in my car it was pitch black...


agha33 is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
had mine from new never had any air come thru the vents unless fan turned on

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 155


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome