8V Air temp/Fuel Pump. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 28-07-03 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2002
Location: Sligo, Ireland
Posts: 258
8V Air temp/Fuel Pump.

I know I posted this one a couple of weeks ago, and the car reset itself by the next morning. I put it down to High outside temperatures at the time. But it happened again today at lunch. I disconnected the air flow meter, but it refuses to start. The fuel pump isn't running, same as the last time. Has anyone come up against this in a 8V before.
My missus crashed her car on Thursday, Write off, so it's not the time for this to happen, as home is 15 miles away, and no one lives out that road
D.Guil is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
agha33's Avatar
Join Date: Feb 2003
Location: Germany
Posts: 106
Main relay knackered?
agha33 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 155

air , pump , temp or fuel

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome