155 abs working! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-12-09 Thread Starter
Status: Subarus have no soul!
AO Member
Visorfett's Avatar
Join Date: Feb 2006
Location: United Kingdom
County: Highlands
Posts: 576
Images: 10
155 abs working!

Ive just completed the last task on my 155, changed an ABS sensor on the rear. Relatively easy job, but its sooooo coooold not having a garage to do it in!
Took it for a run in the snow and its brilliant. Works way better than I could ever brake myself.
Visorfett is offline  
Sponsored Links
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,069
Well done......changing ABS sensors is never much fun......

Although depending on the depth of the snow, you can sometimes be better off without ABS - in deeper stuff if the wheels lock, you can build up a "wedge" of snow to help stop you.......tho there is always debate about this!
rgwm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 155

155 , abs , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome