155 wiper not working - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 29-04-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2008
Posts: 6

Member car:


155 wiper not working

yo wats hapning?

anyhows, got a 155 2.0 tspark super, right hand drive, and the left windscreen wiper stopd turning- it seems to want to turn, but slips, i'v tried tightening it, but don't really know how to, its quite akward... any advice as to how this can be acheived, and what tools i would need?


Last edited by 146.sa; 29-04-08 at 09:40. Reason: spelin
146.sa is offline  
Sponsored Links
Status: playing kill by numbers
AO Gold Member
Join Date: Feb 2005
Location: Belgium
County: Down in the Park
Posts: 7,722
Re: 155 wiper not working

at a guess the linkage is broken....
Cuore_Sportivo_155 is offline  
Status: Meh.
AO Platinum Member
NineOneSix's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,067
Images: 9

Member car:

GTV V6 3.0

Re: 155 wiper not working

Originally Posted by Cuore_Sportivo_155 View Post
at a guess the linkage is broken....
thats what i thought too, get the plastic cover off 4 screws along the top 3 along the bottom and lift it off oh and remove the wiper arms too
NineOneSix is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 155

155 , wiper , working

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome