issues with the 155 2.0 ts - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 23-04-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2008
Posts: 106
issues with the 155 2.0 ts

since I bought this gratios lady I have had many problems (lovley looking car ) MAF/IDLE CONTROL but now its sorted I dont like the hard ride quality ( in my younger days it was appropriate ) the car is running mint now but im looking for a lazy ride like ? well you know what I mean Lexus LS 400 type thing which I had one and many problems with it but I know now so wont be duped in the future
techbod is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: issues with the 155 2.0 ts

Perhaps move to 155 Tech. Section?
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,069
Re: issues with the 155 2.0 ts

Not entirely certain if you are looking for advice / sympathy / common ground, or what.....

A 156 is in many ways "softer", whilst still an Alfa - using same engine...and of course with similar engine "issues" - and a few different ones - crashy front suspension, mainly......

A 166 can be a cracking car if you want to "waft" - but it can still pick up its heels and handle well when you want to crack on.....

Don't know what else to say, really......
rgwm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 155

155 , issues

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome