Yet another clutch problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-07-16 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2015
Location: United Kingdom
County: Cambridgeshire
Posts: 3
Yet another clutch problem

My 147 JTDm has a problem with the clutch linkage.
The rubber rose joint that sits on the shaft attached to the pedal keeps slipping off.

I assume there was some kind of clip holding it on that has now long gone...... how would I get one?? Does it just clip on the end of the short shaft?
Deano11 is offline  
Sponsored Links
Status: Flaps? What flaps?
AO Silver Member
_The_Editor_'s Avatar
Join Date: Oct 2014
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 2,201
Yep, common breakage point!

Here it is: Clutch Pedal Clip - Autolusso New Alfa Romeo Parts

Alternatively a basic R-clip would suffice
_The_Editor_ is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

clutch , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome