156 wont start - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 8 Old 11-12-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2007
Posts: 8

Member car:

ALFA 156

156 wont start

Hi everyone i'm glen and I live in wigan lancashire... I found your forum because I have a problem with my 156... It ran out of petrol on the drive this morning, I have now put some in but it won't start any pointers from anyone would be very much appreciated
glen9mullan is offline  
Sponsored Links
Status: No pearls in happy oysters.
AO Platinum Member
Al Faromeo's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: Netherlands
County: Limburg
Posts: 25,339
Images: 8
Re: 156 wont start

Welcome to AO!

Technical knowledge abounds - but not in this lounge

Go to Alfa 147, 156 & 159 - Alfa Romeo Forum and ask your specific question over there - here we just say "Hi" and "Welcome" and we all hug each other
Al Faromeo is offline  
Status: -
AO Platinum Member
nomad's Avatar
Join Date: Aug 2006
County: -
Posts: 43,564
Images: 8

Member car:


Re: 156 wont start

Hello and Welcome !!

Good luck with getting your problem sorted !!
nomad is offline  
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: 156 wont start

Hello and welcome
nigelread is offline  
Status: -
AO Gold Member
rammy's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: burton on trent
Posts: 7,719
Re: 156 wont start

Hello and welcome to AO.
rammy is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: 156 wont start

Welcome to AO

Moved to 156 Tech Lounge
BigFoot is offline  
Status: -
AO Member
russ's Avatar
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 101

Member car:

156 selespeed

Re: 156 wont start

Hi and welcome. Firstly, it seems odd that your car ran out of petrol on your drive. Unless your drive is a few miles long then I'm not sure what the odds are, but small. So, did your car cut out as you parked or did it just not start when you tried starting. If it was petrol related then putting some in and turning it over should've done the trick. Does it fire up and splutter out; or turn over and nothing;or does it do nothing at all??
russ is offline  
Status: Standby.........
AO Platinum Member
mr.orange's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: United Kingdom
County: Durham
Posts: 15,637

Member car:


Re: 156 wont start

Hello and welcome
mr.orange is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome