Central locking - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 08-05-16 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2016
County: -
Posts: 6
Central locking

Beats missed... So this morning i got it up drove to work around 3 miles. pulled up locked car with fob after 2 mins i came back went unlock the car with the fob.... the alarms activating with lights but no central locking... There was no power windows at the front so i did a Google appears to be the 10amp fuse in the middle bottom so I've replaced this windows now work but still no central locking.... I did fit a new battery around 4 days ago and ive covered around 200 miles with no issues at all... Any ideas guys??!! 156 2001 ts 50/50 face-lift ? ive tryied disconnecting the battery for half an hour cleaned all the contacts why i was there...aswel no joy ?
graham180888 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

central , locking

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome