Wiring for lighting on 147 passenger side rear side light - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 18-04-16 Thread Starter
Status: -
AO Member
Mighty-147's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 267
Wiring for lighting on 147 passenger side rear side light

Hi all!
Right I'd like to tackle annisduevthat has been happening with my car for the last say 9 years!!

Every time I turn the ignition on a warning light comes on-
Rear side light not working.
It's the left/ nearside/ passenger/ port side.

Previous owner ran a wire from righthandside to left so the bulb does work.
I've checked all bulbs and clusters and wires at the rear and all seems ok.
So I reckon there is a break in the wire somewhere perhaps?

Then it occurred to me-
Could the wire at the front end need attention?
Maybe it's loose or the connector is loose or rusty or needs a cleanup etc..

So my question is please- where do I locate the other end of that wire please?
Where does that cable loom start?

Any ideas or suggestions welcome please!!!
Mighty-147 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , light , lighting , passenger , rear , side , wiring

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome