My 147 is in the garage - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 29-10-07 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2007
Location: Blandford, Dorset, UK
Posts: 11
Moaning My 147 is in the garage

I had problems with my 147 selespeed a while ago, and all seemed to be fixed with a recalibration of the system, now its started doing the same thing again, its coming up with the selespeed system failure, and limiting me to 1st, 2nd, reverse and neutral.
So i took it into the garage where I got it from as it is still under warranty, and they cant find the problem with the system after having it for a week And to top it all off, ive been given a Seat Leon Diesel to drive around in, which has been, erm, fun?
Does anybody have any ideas what could be causing the problem, then i can phone the garage up with some hints, and hopefully get my baby back by christmas.
c0w3h is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , garage

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome